horvatorszagautoval.huhorvatorszagautoval.hu
Forgot password?

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlap tartalmának felhasználhatóságáról és a használat feltételei:

A jelen honlapot – www.horvatorszagautoval.hu – (Továbbiakban: “Honlap”) látogató felhasználók a Honlapot saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket a Crane Kft., a Honlap üzemeltetője bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni. A Crane Kft., a Honlap üzemeltetője által publikált vagy az oldalon elhelyezett minden szöveges és képi, valamint filmes anyag felhasználása csak a Crane Kft. írásos engedélye alapján történhet. Az üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek. A weboldalon előforduló esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. A honlapon lévő adatok tájékoztató jellegűek. A Crane Kft. a termékekkel kapcsolatos műszaki változtatás jogát fenntartja.

A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A Crane Kft. által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket a tulajdonos írásos engedélye nélkül senki sem jogosult felhasználni, illetve mindenki köteles tartózkodni a Crane Kft. jó hírnevének megsértésétől.

A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a Crane Kft.-t és szerződött partnereit illeti. A Crane Kft. a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja. Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért a Crane Kft. abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

A Crane Kft. minden esetben tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.

A Honlapon történő regisztráció önkéntes adatszolgáltatás alapján történik. A megadott személyes adatok regisztrációja számítógépes adatnyilvántartó rendszerben történik, mely nem nyilvános, és melyet a Crane Kft. a hatályos Magyar Jogszabályoknak megfelelően kezel. A Crane Kft. fenntartja magának a jogot, hogy felszólítás, előzetes értesítés nélkül bármilyen regisztrációt azonnal töröljön, amennyiben az ellentétes e jognyilatkozattal vagy annak szemléletével, célkitűzéseivel. A Crane Kft. a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatóság által beiktatott adatkezelés nyilvántartási száma: folyamatban.

A regisztráció során a Felhasználó (Az oldalt látogató természetes vagy jogi személy) nyilatkozhat arról, hogy kíván e feliratkozni a rendszeresen kiküldendő elektronikus hírlevelünkre. Amennyiben nyilatkozik arról, hogy jelen szolgáltatásunkat igényli, a Crane Kft. a Felhasználó által önként megadott e-mail címére rendszeres elektronikus hírlevelet küld. Elektronikus hírlevél szolgáltatásunkról a Felhasználó bármikor leiratkozhat amennyiben ezt az info@crane.hu email címre küldött levélben kéri.

A Crane Kft. a tudomására jutott személyes adatokat köteles bizalmasan kezelni, azok megismerését az érintett előzetes hozzájárulása nélkül más személy számára nem teheti lehetővé, illetve azokat nem hozhatja nyilvánosságra. A titoktartási kötelezettség a szolgáltató alkalmazottját, tagját, megbízottját a szolgáltatóval azonos módon terheli és megszegéséért a jogszabályok szerinti felelősséggel tartozik.

Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó annak lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti illetékes békéltető testületekhez fordulhat, melynek címe és egyéb elérhetőségei az alábbi linken találhatóak.

Vissza a főoldalra!