Találjon rá Horvátország rejtett kincseire, fedezze fel a különleges nyári élményeket és a kereskedők exkluzív ajánlatait.

Manapság Horvátország az egyik leglátogatottabb és legjelentősebb turisztikai célpont a mediterrán régióban. A turisták számára vonzó célponttá varázsolja a sok kiváló strand, a számtalan történelmi látnivaló, a gazdag gasztronómia, a legendás zene, a tökéletes klíma és a versenyképes árak.

Az exkluzív ajánlatok segítségével még kellemesebb lehet a nyaralás, hiszen az Adrián sem csak és kizárólag strandolni akarunk. Válogasson az élmények között az ország szinte valamennyi régiójában, és válassza ki az Önnek való kedvezményes ajánlatokat!

Nézzen filmeket!

2018. április 1-től december 31-ig hétfőnként „egyet fizet, kettőt kap” akcióban mozizhat a CineStar mozikban, ha egy érintéssel vásárol jegyet Mastercard vagy Maestro kártyájával hétfői napokon.
2018. május 1-től július 31-ig pedig, ha keddi napokon online vesz két jegyet Mastercard vagy Maestro kártyájával a CineStar mozikban, egy mozijegyet kap ajándékba a következő kedden rendezett vetítések egyikére.
2018. június 15-től szeptember 15-ig különleges ajánlat várja Önt Mastercard kártyájával a Pop Up Gardenben a „Ljetna pozornica Tuškanac” filmfesztivál idején: kártyás vásárlás esetén a pattogatott kukoricából egyet fizet, kettőt kap!

 

Fedezze fel Horvátországot!

Autóval

Vegye igénybe Mastercard vagy Maestro kártyájával 2018. április 1-től december 31-ig a zágrábi autómegosztó rendszer, a Spincity autóit, és nézze meg a horvát fővárost kényelmesen, plusz bónuszpercekkel. A Spincity segítségével percdíjas elszámolással bérelhet kocsit hihetetlenül egyszerűen: a telefonjával lefoglalja az autót, beül, vezeti, majd ott hagyja, ahol útja véget ér. Ha Mastercard vagy Maestro kártyával fizet, a vezetésért kétszer annyi bónuszt kap, illetve 49 kuna regisztrációs díj kifizetése után további 40 bónuszpercet használhat fel. Sőt, ha csomagot vásárol, további bónuszperceket kap ajándékba.

Használja Mastercard kártyáját 2018. április 1-től december 31-ig a PayDo parkolási díj alkalmazás egyenlegének feltöltéséhez, és 8 horvát városban parkolhat 10% visszatérítéssel. Sőt, további előnyök is várják! Mastercard kártyájával feltöltheti a parkolási díj egyenlegét, kifizetheti a parkolást és napijegyeket vásárolhat. Ezenkívül elmentheti a kártyáját az alkalmazásban, így a továbbiakban egyszerűbben és gyorsabban fizethet. Emellett valamennyi órás kártyával történő Mastercard kártyás fizetés után az összeg 10%-át visszatérítik az egyenlegére, amit felhasználhat későbbi parkolások kifizetésére.

dubrovnik_latkep_600x400

Dubrovniki látkép

Taxival

2018. április 1-től december 31-ig 70% kedvezménnyel taxizhat az Eko Taxival minden kedden, ha az Eko Taxi alkalmazáson keresztül Mastercard kártyával fizeti ki utazását. Ha pedig az Eko Taxi alkalmazáson keresztül vagy egy érintéssel működő Mastercard, illetve Maestro kártyájával fizet az Eko Taxinál, az ajánlat ideje alatt 20% kedvezményben részesül a viteldíj összegéből.

2018. január 15-től szeptember 30-ig bérelhet a város öt pontján hagyományos kerékpárt vagy e-kerékpárt, úgy, hogy plusz egy napig kerekezhet Umag városában, ha a bérlés első napját Mastercard kártyájával fizeti.

2018. április 1-től december 31-ig 29 városban taxizhat kedvezményesen, ha a Cammeo alkalmazáson belül Mastercard vagy Maestro kártyájával fizeti utazását. A Cammeo alkalmazás letöltése esetén akár 40% kedvezményt is kaphat az első út árából, a következő módon: minden kártyabirtokos 20% kedvezményt kap, ezenkívül további 20% kedvezményt kap az első 10.000 kártyabirtokos, aki a Mastercard kártyáját regisztrálja az alkalmazáson keresztül történő fizetéshez.

Hajóval

Fedezze fel kedvezményesen az Adriát! Használja 2018. március 1-től december 31-ig péntekenként Mastercard kártyáját az Atlas irodáiban, és 10% kedvezményt kap az adriai-tengeri és a mediterrán utakra szóló üdülési ajánlatokra.

Fizessen Mastercard kártyájával 2018. április 1-től december 31-ig az ACI kikötőinél, és a következő kedvezményeket veheti igénybe: 5% kedvezményt kap a kikötőhelyek foglalási díjából az ACI mobilalkalmazáson vagy a webes foglalási rendszeren keresztül. Az első két-két vitorlázó számára, akik így foglalnak kikötőhelyet, mindegyik kikötő dedikált prémium helyet tart fent. Továbbá Mastercard és Maestro kártyával való fizetés esetén 5% kedvezmény jár a hajódaruk és a mozgó felvonók szolgáltatásainak árából, illetve 5% kedvezmény jár az ACI marine Cres apartmanok árából.

MC_Xborder_Summer_vitorlason_600x400_07

Szórakozzon önfeledten!

Szeretne szórakozni, koncertre menni a nyaralás ideje alatt is? Vásároljon jegyeket 2018. április 1-től szeptember 30-ig Mastercard kártyával a Croatia Tickets online platformon keresztül, és a weboldalon megjelölt ajánlatokra 10% kedvezményt vehet igénybe.

MC_Xborder_Summer_tanc_600x400_04

Fedezze fel az izgalmas, megújult sibeniki erődöt! 2018. május 15-től szeptember 30-ig Mastercard vagy Maestro kártyás vásárlás esetén változatos kedvezményeket vehet igénybe a kulturális és szórakoztató programokra, a Sv. Mihovil és a Baronne erődnél lévő bárokban, illetve szuvenírvásárláshoz.

A Dubrovniki Nyári Fesztivál 2018. május 15-től augusztus 25-ig számtalan kulturális különlegességet kínál Önnek, akár zenei, akár tánc-, akár színházi előadásokat szeretne megtekinteni. Mastercard vagy Maestro kártyával 10% kedvezményt vehet igénybe, ha az ulaznice.hr weboldalon vagy a dubrovniki értékesítési irodákban vásárol jegyet a fesztivál eseményeire. Sőt, ha legalább 500 kuna értékben vásárol jegyet, akkor 30% kedvezményre jogosító utalványt kap, amit a hivatalos fesztiválszuvenírek vásárlásakor válthat be.

MC_Xborder_Summer_estipanorama_600x400_06

Fedezze fel új kedvenc ételét!

Válogasson a világhírű Gault Millau által javasolt éttermekből! 2018. április 1-től december 31-ig különleges kedvezmények várják Önt és vendégeit Mastercard vagy Maestro kártyájával Horvátország egyes éttermeiben a https://hr.gaultmillau.com/ weboldalon megjelölt helyszíneken.

MC_Xborder_Summer_étel_600x400_05

Kezdjen valamibe, ami felbecsülhetetlen!

Fedezze fel Horvátországot úgy, ahogyan kedve tartja! Valutaváltás helyett fizessen könnyen és kényelmesen Mastercard kártyájával. További kedvezményekről a mastercard.hr oldalon olvashat.

Számolja ki útiköltség-kalkulátorunkkal, hogy mennyibe fog kerülni az autópályadíj!